Opererad

Nu så  sitter jag på sängkanten och färsäker  ringa hem, för att jag ska åka hem imorgon efter lunch.
Men det är ju upptaget.

Jag är trött och ska vara försiktig med magen annars så mår jg ofärskämt bra

lite senare, kl 8.45.

Jippi det kom en tjej och pratade med mej. Jag fick väga mej, jag fick operationskläder och en säng. Ska byta om för att få dropp så  jag inte får ånt i huvudet.

Jag återkommer


Måndag morgon

Upp i ottan för att vaska av mej två gånger som i går kväll.
Folke körde mej och Rickard åkte med för att komma hem till sej.

Jag vr uppe på avdelnngen före sju, 7.15 kom det någon som satte en remsa på armen. Hon skulle kolla om jag skulle opereras sist eller efter lunch.

08.15 har ingenting hänt. vi är två som sitter i väntrummet, ingen säger något eller förklarar varför vi väntar.
Detta är sjukvården, eller innan man tas om hand.

Komunikation, att ta en eller två minuter till att meddela vad vi har att vänta??????????  Näe, det finns inte.

Att vänta utan info är det värsta som jag vet. Det är något som jag går i gång på. Men jag ska försöka hålla en något så när god min.

HMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm


Det är söndag kväll.

Ja, söndag dagen innan jag ska inställa mej för operation.  Nu börjar det bli lite pirrigt.
Jag har städat det jag skulle innan, gjort iordning en del saker som jag nog kommer att ha svårt för i början.
Man kan ju tänka sig hur det kommer att kännas när dom har varit nere med 5 titthål och en tub i halsen.

Dom ska sätta bsndet som är som en slang runt min magsäck för att det ska bli en liten upptill och resten av magsäcken blir kvar. Dom ska gå ner på fem ställen, så jag ränkar med att det kommer att kännas i magmusklerna efteråt.  Uch, uuuuch, när jag tänker på det. Vi får väl se om jag kan sova något i natt.

Men klockan 04.30 ringer klockan, så jag hinner somna om en gång och sedan gå upp för att göra en ny tvagning med special medel som jag köpt på apoteket.

Folke har bäddat rent i sängarna så jag ska göra första tvagningen nu straxt, för att lägga mej i rena lakan efteråt.
Ren kropp och rena lakan det kan ju inbjuda till att man inte somnar direkt, men nääej, inte i kväll.

Om jag orkar så skriver jag något i morgon kväll. Gå gärna in på min Facebok, Yvonne Nordström Pettersson, det är oftast genom den jag blir stannandes och inte kommer till bloggen.

Jag kommer sakna Jenny och hennes valpar och jag som vill ha koll på det som jag påbörjat. Men dom är tre här hemma som får hålla koll på Jenny och bebisarna så dom lägger över täcket och att ingen krypigt för långt bort.
Att Jenny äter och dricker mycket och får gå ut ofta.
På FC skrev jag om ett lamm som vi tog in i köket för att den var så klen. Den blev bara sämre så den klarade sig inte.  Så är det att hålla på med djur.

Därför är jag så stolt över att få vara med Jenny och hon får fram alla valparna friska och pigga. Det är ju inte så ovanligt att någon föda döfödd när det tar så lång tid.

Jag hör av mej igen. Kram ni som går in på min blogg.

Mamma JENNY.

Nu, ni har mina små barn kommit. Ni får se dom i en klunga men dom är olika både i utseende och till temperament. Nu ska dom få växa till sig, så ska ni få se dom en och en.


Nu ska ni få se så har jag fått mina små telningar. Friska, pigga och matglada. Det tog 7 timmar att få fram dom med hjälp av min matte Yvonne. Matte säger att jag ser mager och anskrämlig ut.  Men så blir det när valparna har tagit allt som dom behövt. Jag äter snart upp mej igen. Kan ni all röra se hur många de är? Skicka gärna svaret.

RSS 2.0