I dag blev mycket

Först blir det ingenting skrivet, sen ingenting och kanske lite grann.
Nu idag har jag suttit nästan hela dagen vid datorn känns det som.
Nu skriver jag på Våran, minsting till dator. För den ska jag ta med mej för att ha något vid vänte tiderna på sjukhuset.
Ja men detta fick ju bra, lätt att skriva på.

Bilder är roliga.



Inte för att jag är fåfäng, men matte håller på att lära sig ta in kort på Bloggen.
Men här kan man ju se att mina tuttar står rätt ut.

Om en vecka så får vi se om jag ser ut som en fotboll eller om jag blivit anskrämligt ful, för det blir jag nog när valparna kommit ut.

Ja, ibland får man lov att stå ut, tycker Jenny.



Prissen är en härlig katt som är katrerad, men han är mycket ute och livnär sig mycket på Sork. Iblan kommer han hem och vill ha katt mat. Men nu när det har varit kallt så är han mest hemma och äter alltid sin mat. Men vi har ju Jenny som tidigare lekte mycket med Prissen, men hon har tydligen gjort honom illa någon gång för han vill inte gå in. Han vågar inte. Men på bilden har han vågat gå in och han älskar att sova nära Jenny, när han vågar.

Kolla ryggen på Jenny.



Jenny är en Jack Russel lågbent , hon är tre år. Datumet på kortet stämmer inte alls. Rubt den 8 Mars ska hon ha valpar. Jag som vet hur hon ser ut annars ser ju hur bred hon blivit över ryggen.
Jenny är i dag en gosig hund som älskar att få komma upp i knät och att få hänga på bröstet. Men hon blir ju tyngre och tyngre att hålla upp. Men hon mår bra, blir jätte pigg när vi är ute och går.
Jag hoppas nu kunna sätta in nya kort på henne och på valparna.

Nu prövar jag igen.

Det är så mycket som ska svaras på och som man ska läsa, och därifrån till Facebok.  Jag älskar sättet att kunna ha kontakt med vänner men det tar tid att svara .

Nu har vi ätit köttfärslimpa, kokt potatis och sås gjord på skyn, det ni det är smaskens det.
Tyvärr så äter jag lite mer än jag behöver, men för en månad sedan åt jag mycket mer än jag behövde.
Sen två veckor tillbaks så äter jag två chaker med yougert och Hebalifes pulveri, med lite vattem och tar stavmixern och kör ner allt. Ibland så har jag frysta bär i. Tänk att jag håller mej mycket mätt på dessa chaker.
Jag äter sedan ett vanligt mål mat om dagen.  går var ut till campinggästerna som bjöd på fika och tårta och kaka i husvagnen. <jag åt det till fikat, men jag hoppade över pannkakorna, grädden och sylten till middagen. Då tog jag en chake med annanas och mango och herbalife tropiskt.

Idag när jag vägt, mätt och pratat med min cotch, så hade mina mått minskat runt midjan och jag hade gått ner 1½ kilo. Det tyckte hon var bra. Nu ska jag operera magsäcken den 8 januari. Det ska bli så spännande.

Dessutom så ska Jenny ha valpar i Mars. 63 dagar är naturligtvis samma dag som jag ska opereras, den 8 mars.

Jag hoppas hon har hunnit föda innan jag åker in. Då får Folke ta jobbet tills jag kommer hem om två dagar,.

Våra små barn har flyttat, jag hoppas att dom har det bra, och om dom inte har det så kan vi inte göra något för mamman är tillsagd att inte hitta fel på familjen. Det ska vi integöra  heller.
Nu ska jag fika med Folke Vi hörs


Februari, mycket snö men en fin dag den 15.

Jagska försöka skriva lite dagbok

RSS 2.0