onsdag den 2 september.

Jösses , det är mörkt på kvällarna, man ser inte vad hundarna skäller för längre, det ändå sken som syns häe på landet är innan campinggästerna har släckt för natten.

Kul Annika att du hörde när Carro var i radio, men tyvärr så spelade hon även in när jag retades med Carro om att hälsa SCOTTS ifrån mamma. Vi brukar köra med det , för det var så kul när vi fotade bakom cenen. Jag sa till killarna att Carro vill ta kort med dej och mamma!   Då tittade den jag stod bredvid och; ja ha, är det Carros mamma?
Det som inte kom med i programmet var hur mycket dom hade berömt Carro med sin blogg om dom, det var det ända som hon saknade i programmet.

Ja ha gissa vad Carro önskat sig i födelsedags present. En resa till SCOTTS spelning förståss.

Fredag ska hon träffa Anna som skriver Larzkristerzfanzone.blogg.se och dom ska på SCOTTS spelning någonstans bortom linköping.

Våran Rickard kommer hem på fredag, vilken tur vi har och otur för honom. För när datorn inte funkar då ringer vi till Rickard, men allt går inte att fixa över telefonen, men det mesta kan han fixa när han kommer. Sen tänkte vi äta upp krabban som haft på lut, innan den blir för gammal, lite räkor blandar vi nog ut med Sen blir det krabba med goda vänner när dom kommer ut nästa gång.
Tack för en fin kväll i solnedgången med goda kräftor ost och godis. Nästa gång kommer ni till oss och äter krabba, bl.a. Det ser vi fram emot.

Natti natti, nu är det dags. Hälsningar Yvonne på Vreta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0