Det var så joooligt.

För att fortsätta lite om resan, så gick vi ner i hytterna och gjorde oss fina. Folke han hade ju så mycket utsmyckning  som han strödde ut i hytten, ha, ha. Sa Marren. Fast egentligen var det hon som hade med sig, så hon smyckade ut Carro och sig själv. Dom var så fina.

Folke och jag vräkte i oss av smörgåsbordet, ost och kex och efterrätter. Smaskens. Sen gick vi därifrån och var proppmätta.


In i dansbaren och när dom öppnade baren så blevnågra drinkar. Vi tog plats där vi allihop samlades. Och det var ett härligt gäng.

Dagen två när vi var på väg hem, var mycket trevlig också, då hade dom andra en annan plats och vi satt mycket bra.

Efter frukosten som också var lite som smörgåsbord med mycket frukt  och en massa annat, så gick vi och spelade lite enkronor. Sen var det daxs att handla sin ranson och lite godis, ciggaretter och snus.


Ner i hytten och packade. Sen var det en liten promenad på båten och inslinkande i dansbaren igen.

Då tillkom ju ett par som Fia kände. Dom var helsköna. Och lika tokiga som de övriga. Det var då Marren och han anropade varandra genom sugrören.. Det var många skratt och en härlig danspublik att titta på.


Nu ska jag fika och sen ska vi ner till våra lamm och se till att hjälpa den ena tackan så lammet får snutta, "dia". Hon har något problem som gör att hon sparkar bort lammet.  Men jag har mjölkat henne massor så om något händer så har vi resrv i frysen.


När vi gick ner i morse var det 11st lamm en förstföderska hade fått två när vi var nere i går kväll och imorse hade hon en till som levde plus en som låg död. Sånt händer och antagligen gick detr för lång tid så det var säkert dött redan när det kom ut.    Så hon som fött första gången har fött fram fyra stycken.  Den tredje ska vi tilläggsmata i några dagar för att se att den blir stark nog att putta sig fram med sina syskon.  Det ser inte ut att bli några problem.


Vilken tur att dom höllt sig tills vi kom hem.  För vi flyttar dom så dom får lugn och ro förstadagarna med sina lamm.


Fika.           Hälsningar >Yvonne på VRETA.


Kommentarer
Postat av: Annika

Vad härligt att ni hade en sån bra båtresa. Vi har varit och dansat i Vrena, det var inte så dumt det heller. Det var ju kul att ni känner Fia som har gått i samma klass som Tolle, han skickar en hälsning till henne. Kram från oss

2009-03-22 @ 16:20:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0