Söndag kväll.

Tack Anna. Här är midsommar redan överstökad. Vi och alla barnen mår bra. Vi hade extra killen och hans kompis midsommarnatten och sen kom Carros kompis till söndagen. Det är full rulle. Men vad vore livet utan alla små och vuxna barn.
Nu stundar nästa helg med över 200 hundar här hemma på vår gård. Det är fjärde året som  Crouising har samling med tävling här hemma hos oss. I år är det en intrnationell tävling med vinthundar.
Och vi samlar ihop hela familjen och några till som ska utfodra den mänskliga delen av tävlingen. Mycket jobb, men väldigt roligt. Vi stänger campingen för tillfälliga gäster och campingen fylls till brädden med de tävlandes ekipage..

Som tur är så köpte vi en mycket stor frys första året dom var här. Den blir fyllt nu införhelgen. Och inte minst med glass eftersom vi hoppas på fint väder.

Carro hon hoppas komma iväg helgen efter till Ekebo och Kristianstad för att vara där SCOTTS spelar. Sen blir det MALUNG på semestern.  Där är både SCOTTS och Lars - Kristers.    Och vi som ska bo i husbil den veckan det kan vara jobbigt med alla.  Men samtidigt spännande. Vi åker 6st, och en kompis till Carro ska komma upp och sova hos oss någon eller några nätter. Sen ska vi till Leksands sommarland för barnens skull.

Och när vi kommer hem ska vi till hembygdsgården och äta korngryn och fläsk.
Sen har vi Marknad och Auktion med försäljning och våfflor plus att Malma marken är den helgen och Carro ska till Parken Zoo för att vara där SCOTTS spelar.

Men det gäller att ta en sak i taget. och att slöa emellan.

GLAD sommar alla Kramar Ifrån Yvonne på Vreta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0