Måndag kväll.

Klockan är snart 22 och det är snart mörkt ute.   Det märktes när vi i går var vid sundbyholmsslott och tittade på gänget i Diggilo. När lamporna släcktes och vi skulle gå då tyckte man att det var mörkt,  Sen vande sig ögonen och det var lättare att se.
Diggilo musiken är så hög så det förtar lite av artisternas röster och som tur är så tar det även bort min röst.  Ja jag älskar att sjunga med, men det gjör nog ingenting för musiken är så hög.  Brolle, Ola och Mojje var med, ja ni kan ju tänka er lammkött.Ha, ha.   Nä, jag tycker ju väldigt mycket om Mojje, han är fantastiskt duktig. Han är ju med i barn TV.

Jag trivs i detta halv varma väder, men jag saknar även badvädret jag älskat att bada.  Men jag ska försöka komma iväg en stund själv imorgon upp i skogen för att se om jag kan plocka några blåbär.  En egen stund.
Jag har inte heller varit till mitt svampställe!   Det är som en odling, men det finns någon mer som vet om en del av det så jag kan se om någon varit före mej.  Jag får se om jag hinner dit också.

Annars har vi ägnat oss åt hembygdsgården och de aktiviteterna, det är över nu till om tre veckor när det är kräftskiva, men det är mest min man som äår med i festkommiten.
I slutet av månaden ska vi ut med husbilen över helgen och hälsa på goda vänner i Dalarna igen.

Våran son kommer hem och tar hand om blommor, hundar och mat för alla som är hemma. 

Det kom helt plötsligt upp en släkting till Folke , det visade sig att dom jobbade med blommor båda två. Dom brömde min blomsterprakt på altanen, inte illa.  Jag har mycket hängande Petunior och pelargonier, dom är så tacksamma att vattna oxh att plocka.   Det är ett blomhav.

Nu har Folke gett katterna mat ute och hundarna har kommit in, så det är väl dax att fundera på tandborsten och lite tvål för att gå till sängs.

Men först måste jag ju skryta över Carros blogg, http://scottsfanzone.blogg.se . SCOTTS kommer ut med en ny skiva nu, på baksidan av den står det ett tack till Carro som skriver den fantastiska bloggen om dom.  Gissa om jag är stolt över Carro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Det är fantastiskt att dom har fått med det på skivomslagets baksida, voa.

Kram till er när ni orkar titta in för att se om jag har skrivit något.  Ja, just nu har jag det.

Hälsningar Yvonne på Vreta.

Kommentarer
Postat av: FIA PHILIPSSON

CARRO ÄR VÄRD DETTA TACK FRÅN SCOTTS!!!!

VILKET JOBB DEN TJEJEN GÖR FÖR BANDET!!!!

KRAM&SAKNAR ER!!!!!

2009-07-28 @ 09:09:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0