Fredag kväll.

Tittar ni på Lets, dans. Det gör vi, allihop. Kul att se hur dom flesta bara blir bättre. Spännande att se vem det är som inte blir kvar till nästa gång. i dag har vår extra kille kommit , han ska vara med ute imorgon och elda sopor. För att inte behöva åka ner till Stjärnhov med alla kartonger och en del andra sopor, så eldar upp det på stora brasan. Folke kör in traktor kärran i trädgården och sen gäller det att kassta på. Sen ska det lastas av ute på elden. Det är perfekt nu när det ligger lite snö runt om. Nu har jag fått lov att skriva namn på de som vi ordnar knytisen med.Tolle, (Torgny) och Annika NIlsson.  Tolle är en mycket duktig dragspels musiker. Han under åren spelat upp sej och bytt upp sig med dragspel och komp maskinen. I dag låter Tolle som en hel orkester.  I juni när vi har knytisen i hembygdsgården då spelar Tolle hela kvällen. Ja det kommer att bli mer om dessa kvällar ju närmare vi kommer. Jag vet i jallafall att man inte brukar vara så jätte pigg dan efter.  För det är planering av bord, ja, ni skulle höra vilka olika tankar vi har ibland, men det brukar bli så bra till slut och vi har roligt tillsammans när vi jobbar med det. Men sen ska man ju orka röra sig på dansgolvet också, i flera timmar. Och innan man sedan tar det lugnt som vilket man vill eller inte så måste det städas . Städningen, ja den är inte rolig, men med våra underbara vänner som brukar hjålpa till tills det är klart så löser vi det . Men om man får några minuter över innan taxin kommer så man sätter sig,då, då är det knappt man kommer upp ur stolen.
Det är bar så, att det är värt varje göromål och varje timme för det är så roligt. Jag, brukar säga och menar det att ;> så, länge de andra kommer så vi får ha det roligt , så fortsätter vi.  Jag tror att Tolle och Annika känner lika dant.
VAD VORE LIVET UTAN DANS?  Ja, för mej som tidigare dansade tre till fyra kvällar i veckan och var 25 kilo lättare, jag skulle inte vilja ha varit utan detta.  Nu ska vi se resultate av Lets dans. Sköt om er ordentligt , nu är det helg för många.
Hälsningar Yvonne på Vreta     Vill du ha bra dansmusik på din fest ? så gå in på   www.tolle.dinstudio.se 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0